• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 94 20 594

Η εταιρία μας πραγματοποιεί εργοστασιακού τύπου εγκαταστάαεις. Βασιζόμενη στα εξαιρετικά εγχειρίδια εγκατάστααης της Prins για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.

Η μεγάλη εμπειρία μας σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, η εξαιρετική χαρτογράφηση της Prins στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς, η εξειδίκευση στα αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού, είναι ένα από τους λόγους να προτιμήσει κάποιος την εταιρία μας. Σε πολλές περιπτώσεις η γνώση και εμπειρίας βελτιώνει και τις εγκαταστάσεις παγκοσμίως, μέσω της ανταλλαγής γνώσεων σαν εξουσιοδοτημένο service της Prins

Τα AEB kit που εγκαθιστούμε αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση χαμηλoύ κόστους, χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς,  πνεύμονες tomasseto, πολυβαλβίδες tomasetto, όργανο στάθμης καυσίμου AEB, θερμοπλαστικούς σωλήνες FARO και injection Μπεκ της κορεατικής Hana. Μεγάλο πλεονέκτημα τους η προσθήκη ή αλλιώς (petrol adition)  βενζίνης και η μόνιμη αμφίδρομη επικοινωνία της θύρας can bus (OBD) με τον εργοστασιακό εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας και η διόρθωση μειγμάτων εν κινήσει.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 117994401000

Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας Π. Φαλήρο

2109420594

2109420595

info@qgas.gr