• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 94 20 594

Τι είναι το Υγραέριο κίνησης;

Είναι υγροποιημένο αέριο πετρελαίου ή υγροποιημένο μίγμα προπανίου και βουτανίου. Το υγραέριο κίνησης αποκαλείται επίσης και LPG ή σε άλλες χώρες GLP το οποίο σημαίνει "υγροποιημένο αέριο πετρελαίου" Liquefied Petroleum Gas. To LPG είναι ένα υποπροϊόν του διυλιστηρίου ή παράγεται κατευθείαν από τη γεώτρηση ως το αποκαλούμενο συναφές αέριο.

Πλεονεκτήματα  AutoGas  Υγρερίου κίνησης

Τα αυστηρότερα μέτρα που εφαρμόστηκαν διεθνώς όσον αφορά στις εκπομπές ρύπων των οχημάτων είχαν ως αποτέλεσμα την επιταχυνόμενη είσοδο της πράσινης μηχανοκίνητης τεχνολογίας. Αυτή η τεχνολογική πρόοδος, η οποία περιλαμβάνει  έχει οδηγήσει σε δραματική μείωση των βλαβερών εκπομπών ρύπων όπως εκπομπές άνθρακα, οξειδίων του αζώτου και αιωρούμενων σωματιδίων˙ τόσο που, ένα αυτοκίνητο που κατασκευάζεται σήμερα εκπέμπει είκοσι φορές λιγότερους ρύπους από ότι ένα αυτοκίνητο του 1970.

Εξοικονόμιση

Ήδη από την πρώτη μέρα θα υπάρξει δραματική μείωση του κόστους των καυσίμων εν συγκρίσει με τη βενζίνη. Θα πρέπει να υπολογίσετε την αύξηση της αξίας της οχήματος στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν δύο καύσιμα καθώς επίσης και το κέρδος στην αυτονομία. Τέλος, διατηρώντας την αξία του κινητήρα μέσω ήπιας καύσης, οποιαδήποτε μετατροπή σε υγραέριο είναι μία πραγματική εμπειρία οικονομίας.

Ασφάλεια

Οι ειδικές απαιτήσεις δοκιμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Οδηγίες του ΟΗΕ) και η πιστοποίηση TÜV εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια όλων των εξαρτημάτων. Τα ντεπόζιτα υγραερίου κίνησης είναι φτιαγμένα από χοντρό ατσάλι 3.5 χιλιοστών, κάνοντάς τα ιδιαίτερα ανθεκτικά σε σύγκρουση.

Η πίεση λειτουργίας για ένα αυτοκίνητο με υγραέριο είναι 6-10 bar (στρογγυλοποιημένη). Για να διασφαλιστεί το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, κάθε δεξαμενή καυσίμου υπόκειται σε δοκιμή ασφαλείας σε πίεση 40 bar. Εξαιτίας των συνθηκών κατασκευής, ο κίνδυνος ρήξης για καύσιμα βενζίνης ή ντίζελ είναι σημαντικά υψηλότερος.

Τα αυτοκίνητα με μετατροπή  υγραερίου είναι εξοπλισμένα με διαφορετικά συστήματα ασφαλείας. Σε περίπτωση ατυχήματος, τα συστήματα ασφαλείας όπως η βαλβίδα μονής ροής και η βαλβίδα ασφαλείας αποτρέπουν μέσα σε δευτερόλεπτα την ανεξέλεγκτη διαρροή του αερίου.

Ακόμη και στην περίπτωση φωτιάς, οι βαλβίδες απομόνωσης και άλλες λειτουργίες εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια. Η ηλεκτροβαλβίδα είναι ελεγχόμενη από τη μονάδα ελέγχου του υγραερίου, η οποία σε περίπτωση ατυχήματος εξασφαλίζει την άμεση διακοπή της ροής του αερίου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 117994401000

Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας Π. Φαλήρο

2109420594

2109420595

info@qgas.gr