• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 94 20 594

Τι είναι το υγραέριο - LPG

Τι είναι το Υγραέριο κίνησης;

Είναι υγροποιημένο αέριο πετρελαίου ή υγροποιημένο μίγμα προπανίου και βουτανίου. Το υγραέριο κίνησης αποκαλείται επίσης και LPG ή σε άλλες χώρες GLP το οποίο σημαίνει "υγροποιημένο αέριο πετρελαίου" Liquefied Petroleum Gas. To LPG είναι ένα υποπροϊόν του διυλιστηρίου ή παράγεται κατευθείαν από τη γεώτρηση ως το αποκαλούμενο συναφές αέριο.

Περισσότερα...

Συνήθεις ερωτήσεις

Μετά τη μετατροπή σε υγραέριο, μπορώ ακόμη να οδηγώ με βενζίνη;
Ναι. Οι μετατροπές σε υγραέριο είναι διπλής λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι το ντεπόζιτο της βενζίνης και η αυτονομία σε βενζίνη μένουν απαράλλαχτα. Το σύστημα υγραερίου εγκαθίσταται ως προσθήκη. Με τη βοήθεια ενός διακόπτη επιλογής καυσίμου που βρίσκεται στο ταμπλό των οργάνων μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να γίνει η εναλλαγή από το ένα καύσιμο στο άλλο.

Περισσότερα...

Νομοθεσία - Έλεγχος ΚΤΕΟ

Σύμφωνα με το άρθρο 45  του Ν.2773/99(Φ.Ε.Κ. Α’286/22.12.1999) και την Υ.Α.18586/698/29.3.2000 επιτρέπεται στην Ελλάδα η υγραεριοκίνηση όλων ανεξαιρέτως των οχημάτων. Όλα τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και να διαθέτουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Το συνεργείο στο οποίο θα γίνει η διασκευή πρέπει να είναι αμιγώς συνεργείο συντήρησης και επισκευής και τοποθέτησης συσκευών αερίου στα οχήματα.

Περισσότερα...

Συντήριση kit υγραερίου

Ουσιαστικά δεν απαιτήται καμία συντήρηση στα συστήματα της PRINS ή της ΑΕΒ πλήν της αλλαγής των φίλτρων  υγραερίου στα πρώτα 25 χιλιάδες χιλιόμετρα την πρώτη φορά μετα την εγκατάσταση και κάθε 75 χιλιάδες χιλιόμετρα τις επόμενες φορές.

Στα ΑΕΒ κιτ by Qgas η αντικατάταση φίλτρων γίνετε κάθε 15 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Περισσότερα...

Λειτουργία Συστήματος

Επιγραμματικά, ένα τυπικό σύστημα υγραερίου περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέρη:
Τις διάφορες σωληνώσεις παροχής καυσίμου
Τη δεξαμενή αποθήκευσης υγραερίου.
Τα μπεκ ψεκασμού υγραερίου.
Την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα παροχής υγραερίου.
Τον πνεύμονα, δηλαδή το μέρος αεριοποίησης υγραερίου που εξαερώνει και ρυθμίζει την παροχή υγραερίου ανάλογα με το φορτίο του κινητήρα.

Περισσότερα...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας Π. Φαλήρο

2109420594

2109420595

info@qgas.gr