• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 94 20 594

Το σύστημα υγρού ψεκασμού Direct Liqui Max της Prins είναι σχεδιασμένο για κινητήρες με σύστημα άμεσου ψεκασμού. Άμεσου ψεκασμού σημαίνει ότι το καύσιμο ψεκάζεται υπό υψηλή πίεση [20-200 bar] κατευθείαν μέσα στον κύλινδρο αντί έγχυση του καυσίμου στην πολλαπλή.

Prins Άμεσου Ψεκασμού D.i.Το σύστημα χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη αντλία υψηλής πίεσης καυσίμου και των εγχυτήρων καυσίμου του συστήματος βενζίνης για να εισφέρει το υγρό υγραέριο υπό υψηλή πίεση μέσα στον κύλινδρο.

Το σύστημα direct liquid max είναι ισοδύναμο με την αρχική τεχνολογία ψεκασμού βενζίνης και ο οδηγός δεν θα αντιληφθεί καμία διαφορά μεταξύ οδήγησης με υγραέριο ή βενζίνη.

Εκτεταμένες έρευνες της Prins σε συνεργασία με ολλανδικό πανεπιστήμιο έχουν δείξει ότι το υγραέριο είναι ένα πολύ κατάλληλο καύσιμο σε συνδυασμό με την άμεση έγχυση καυσίμου του κινητήρα. Η απόδοση του κινητήρα από τη χρήση υγραερίου έχει αυξηθεί σημαντικά. Αυτό οδηγεί σε μείωση του CO2 κατά 10% επιπλέον. Η αυξημένη απόδοση του κινητήρα είναι αποτέλεσμα των χημικών και φυσικών ιδιοτήτων του υγραερίου.

Για τη ανανεωμένη λίστα της Prins για αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού Direct Injection  σε υγρό και αεριο  ψεκασμό  liquimax & VSI Di 2.0 πατήστε εδώ.

Prins Άμεσου Ψεκασμού D.i.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 117994401000

Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας Π. Φαλήρο

2109420594

2109420595

info@qgas.gr