• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 94 20 594

Το VSI 1.0 (Vapour Sequential Injection) είναι η συντομογραφία για το "Διαδοχικό Ψεκασμό αερίου". Το σύστημα  είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα σύστημα αερίου ψεκασμού που διατίθενται στην αγορά. Είναι διαθέσιμο σε LPG (Υγραέριο), καθώς και σε έκδοση CNG (Φυσικό Αέριο) ενώ είναι επίσης κατάλληλο για την τελευταία γενιά κινητήρων Άμεσου Ψεκασμού (VSI-DI).

 O χρήστης του συστήματος δεν καταλαβαίνει καμία διαφορά σε σχέση με την οδήγηση στη βενζίνη.

Το σύστημα Prins  VSI 1.0 αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με την Keihin Corp. της Ιαπωνίας, έναν από τους πρωτοπόρους κατασκευαστές συστημάτων ψεκασμού παγκοσμίως και ένα όνομα που σημαίνει ποιότητα και αξιοπιστία, είναι συνδεδεμένο με την μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου (ECU) του αυτοκινήτου μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρησης "master-slave", κάνοντάς το συμβατό με το EOBD (διαγνωστικό σύστημα για βλάβες), επομένως δεν χρειάζεται εξομοίωση σήματος.

Τα βασικά μέρη του συστήματος είναι όλα ειδικά σχεδιασμένα για εφαρμογές υγραερίου. Όλα τα μηχανικά μέρη συμμορφώνονται με τους πιο αυστηρούς ελέγχους και προδιαγραφές. Η εγκατάσταση των μηχανικών μερών είναι πολύ εύκολη χάρη στη συμπαγή κατασκευή των εξαρτημάτων. Το ειδικά σχεδιασμένο software διαγνωστικών είναι μοναδικό, και κάνει δυνατή την ακριβή ρύθμιση του συστήματος VSI-LPG για μέγιστη απόδοση και ελάχιστη εκπομπή ρύπων.  

Prins

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας Π. Φαλήρο

2109420594

2109420595

info@qgas.gr