• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 94 20 594

Prins VSI 1.0

Το VSI 1.0 (Vapour Sequential Injection) είναι η συντομογραφία για το "Διαδοχικό Ψεκασμό αερίου". Το σύστημα  είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα σύστημα αερίου ψεκασμού που διατίθενται στην αγορά. Είναι διαθέσιμο σε LPG (Υγραέριο), καθώς και σε έκδοση CNG (Φυσικό Αέριο) ενώ είναι επίσης κατάλληλο για την τελευταία γενιά κινητήρων Άμεσου Ψεκασμού (VSI-DI).

Περισσότερα...

Prins Άμεσου Ψεκασμού D.i.

Το σύστημα υγρού ψεκασμού Direct Liqui Max της Prins είναι σχεδιασμένο για κινητήρες με σύστημα άμεσου ψεκασμού. Άμεσου ψεκασμού σημαίνει ότι το καύσιμο ψεκάζεται υπό υψηλή πίεση [20-200 bar] κατευθείαν μέσα στον κύλινδρο αντί έγχυση του καυσίμου στην πολλαπλή.

Περισσότερα...

Prins Dieselblend

Το σύστημα μίξης Dieselblend καθιστά δυνατή τη μετατροπή στους κινητήρες ντίζελ.

Το σύστημα μίξης υγραερίου ή φυσικού αερίου  Diesel είναι κατάλληλο για όλους τους κινητήρες ντίζελ (από Euro 3) και τοποθετείτε δίπλα από το αρχικό σύστημα διαχείρισης του κινητήρα.

Περισσότερα...

Prins ValveCare λίπανση

Το ValveCare είναι ένα μοναδικό σύστημα παροχής χημικού πρόσθετου, σχεδιασμένο αποκλειστικά για όλα τα συστήματα της Prins. Το σύστημα αυτό είναι κατάλληλο για όλες τις μηχανές καύσης με εναλλακτικά καύσιμα όπως το υγραέριο και το πεπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG). Το ValveCare χρησιμοποιείται για να παρέχει στον κινητήρα τη σωστή δοσολογία από ένα ειδικά παρασκευασμένο χημικό πρόσθετο το οποίο αποτρέπει την πρόωρη φθορά των βαλβίδων και των εδρών τους.

Περισσότερα...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 117994401000

Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας Π. Φαλήρο

2109420594

2109420595

info@qgas.gr